Vetítéstechnika

Projektorok és vásznak:

A korszerű vetítéstechnika területén ma már rengeteg technológia áll rendelkezésre, úgy mint: plazma megjelenítő, LCD megjelenítő, video LCD projektor, video DLP projektor, LED-es megjelenítő (LEDfal, LEDrács)…
Plazma és LCD megjelenítőink (monitor, TV) HD Ready és Full HD felbontásúak. 2000-15000 ANSI Lumen fényerejű projektoraink kiválóan alkalmasak a legtöbb rendezvényen támasztott követelményeknek, legyen az épületvetítés, vagy panorámavetítés.

Ledfalak:

A LEDfalakat különböző alakzatban lehet használni, egy konkrét méretben, vagy legyenek vízszintes csíkok, vagy függőleges, vagy akár a tér különböző pontjain elhelyezett elemek!

3 mm-es látható, 6 mm-es fizikai képpont-távolsággal, teljesen vízálló slim ledfallal állunk kedves partnereink rendelkezésére. Színpad hátterébe, vagy színpad mellé állítva gyönyörű élőképes megjelenítésre képes még napsütésben is az újfajta SMD ledeknek köszönhetően!
Lehet választani 5mm-es látható, 10 mm-es fizikai képpontávolsággal is, mely még élőképeknél is tökéletes látványt nyújt! Ez a típus is teljesen vízálló, szabad területen is elhelyezhető, illetve nagyon könnyű, hiszen ez a típus is slim fal, 15 kilógramm egy panel!
8 mm-es látható, 16 mm-es fizikai képpont-távolsággal, és hatalmas fényerővel bíró ledes megjelenítőinkkel akár egy teljes színpad hátterét kialakíthatjuk, a ledfal felbontása pedig már közepes távolságból is hihetetlen látványt nyújt a közönségnek.

LEDrács:

37,5 mm-es fizikai pixeltávolságával inkább animációs díszítésre, illetve szövegek, logók megjelenítésére szoktuk használni. Ezeket a paneleket tetőről, vagy alumínium traverz elemekről szoktuk lógatni! Fergeteges látványt lehet a LEDráccsal a produkcióhoz adni, kimondottan élővé teszi a színpadi programot.